Over mij

 Als Gediplomeerd Pilates instructor met al 10 jaar Pilates-ervaring op de teller, ben je bij mij in goede handen. Ik ontwikkelde doorheen de jaren mijn eigen lesstijl, geïnspireerd door de klassieke Pilates-wereld, met een eigen mix van ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie, waarvan ik wéét dat ze werkt om jouw leven en welzijn naar een hoger niveau te tillen.

Door mijn persoonlijke journey (burn-out in 2016 als leerkracht secundair onderwijs en HSP-kenmerken) zag ik dat er nood was aan toegankelijke, motiverende online content over Pilates, plantaardige voeding, welzijn en meditatie. Dit alles gericht op wie laagdrempelig haar eerste stappen wil zetten in deze wereld. Ik hielp met mijn groepslessen en 1-op-1 coaching in mijn thuisstudio in Alken al talloze vrouwen – en enkele moedige mannen – hun lichaam, leven en mindset naar een hoger niveau te tillen. Via mijn instagram @jolien_brx blog ik over een happy lifestyle, vol balans en wel-zijn.

Heb je een vraag? Ga naar het contactformulier of contacteer mij via jolienbrx@gmail.com en ik help je graag vrijblijvend verder!